MOLIM VAS JAKO MI JE BITNO!!!!! VEC PAR GODINA SAM U INOSTRANSTVU 2007 u januaru sam osudjen na 5 meseci zatvora a iste godine u otobru na 6 meseci zatvora. moja advokat kome ja neverujem rekao mi je da kazna zastareva u januaru 2011 i i oktobru 2011. to je prvo pitanje dali je to tacno!!! radi se o delu sitna kradja i teska karadja!!! drugo pitanje je negde prosle moji roditelji su dobili resenje da su mi te dve kazne spojene i da je odredjena jedna jedinstvena u trajanju od 10 meseci. pitanje dali tim resenjem vise nevazi ovo moje prvo pitanje da kazne koje zastarevaju u januaru i oktobru,ili dali od dana tog resenja koje je pravno snazno treba poci takodje 4 godine da to zastari!!!! molim vas ukratko mi odgoorite da znam sta da radim!!! Dajte mi neki savet sta da radim hvala!!!!

Postovani,

ukoliko je doslo do toga da Vam je izrecena kazna u trajanju od 10 meseci pravo nadleznih organa da izvrse izrecenu kaznu zastareva (apsolutno) za 4 godine od trenutka izricanja, bas kao sto Vam je advokat rekao.

Na pitanje sta da radite, mi Vam ne mozemo dati odgovor, osim da mozete da sacekate potrebno vreme da Vam zastari kazna ili da se vratite u zemlju i odsluzite istu pre isteka roka zastarelosti.

Pro Bono