Postovani, zivim u kuci ciji su vlasnici moj otac Dimitrije i majka bivseg muza ,Vera.U ugovoru stoji da su oni vlasnici sa po jednim delom kuce i nije precizirano sta je cije.Moj otac i ja zivimo na prvom spratu a Vera i bivsi muz Ljubomir u prizemlju.Mi nismo sudski razvedeni ali od 2007.god zivimo odvojeno.Imamo zajednicku decu,troje, i oni su u kuci . Jedno dete je gore drugo dole a trece i gore i dole.Problem je u tome sto Vera i Ljubomir od 2007.god NE PLACAJU struju a posto imamo jedno brojilo to je zaista puno.Posto smatram da to nije u redu da sama snosim taj trosak ,a trenutno nema mogucnosti da dobijemo jos jedno brojilo molim vas da mi kazete sta da radim da ih nateram da placaju svoj deo struje kao i da mi nadoknade sve ovo sto sam dosad dala? Pokusala sam nekoliko puta da ih opomenem ali sve su ignorisali jer smo inace u losim odnosima. unapred vam se zahvaljujem

Poštovani,

Pošto objekat nije fizički podeljen, i nakon toga uknjižen gornji i donji sprat na posebne vlasnike, a naročito pošto nemate posebno brojilo, ne može se utvrditi koliko je čija potrošnja el. energije.

Zaduženje za utrošenu el. energiju stiže na jedno lice koje je formalno prano u obavezi istu da plati.
Dok ne izvršite fizičku deobu objekta i ugradnju posebnog brojila, nema načina da one koji neće da plate naterate da to učine.

S poštovanjem,

Advokatska kancelarija Cvjetićanin