Postavite pitanje

Vaša e-Mail:

Vaše Pitanje:


USLOVI KORIĆENJA

Odgovori na pitanja koje pruža naša organizacija, predstavljaju osnovne informacije o pravima i obavezama. Nakon dobijanja odgovora na postavljeno pitanje, naš savet je da se za konkretnu pravnu pomoć (pisanje podnesaka, zastupanje pred sudovima i drugim državnim organima) obratite advokatima ili službama pravne pomoći u okviru jedinica lokalne samoprave, mi, dakle, ne snosimo odgovornost usled drugačijeg postupanja korisnika.

Postavljanjem pitanja dajete saglasnost da se Vaše pitanje objavi na portalu.

Ukoliko se na osnovu podataka iz postavljenog pitanja može zaključiti da nije postavljeno od strane materijalno ugroženog građanina na isto nećemo odgovarati.

U izuzetnim slučajevima na takvo pitanje će biti odgovoreno ukoliko se radi o problemu koji je zajednički za veliki broj građana.

Saglasan sam sa opštim uslovima korišćenja. Detaljnije

OBAVEŠTENJE!

Obaveštavamo Vas da je Pro Bono privremeno stopirao mogućnost postavljanja pitanja kako bi se odgovorilo na pristigla pitanja.

Mogućnost postavljanja pitanje biće aktivirana 15.10.2013. godine.

Upućujemo korisnike da pretraže bazu Pitanja i odgovori kao i bazu Tekstovi kako bi pronašli odgovore na slična pitanja koja su korisnici već postavljali.

Hvala vam na razumevanju.

Vaš,

Pro Bono

Autor teksta: Office,

Humanitarna nevladina organizacija PRO BONO za pružanje primarne besplatne pravne pomoći svim građanima Srbije kojima je potrebna i koji su materijalno ugroženi.

Pogledajte sve tekstove od Office